tisdag 19 juni 2007

En helt vanlig dag hemma...

...har det varit idag. Vi har inte gjort något speciellt varken jag eller Lilla Skruttan, bara pysslat här hemma. Jag har städat; dammsugit och torkat golven, tvättat och diskat! Låter det inte skoj?!? Nåja, det är i alla fall skönt efteråt när man är klar med det hela och det doftar nystädat hemma. Lilla Skruttan har busat som vanligt här hemma och röjt runt. Idag gick hon 5 steg mellan soffan och mig. Först gick hon från mig mot soffan och sedan när hon kom fram tog hon nya tag och släppte sedan soffan för att knata tillbaka till mig! Kul att se henne släppa taget helt själv från något annat än en person - kanske lossnar det snart?!?

1 kommentar:

  1. Skönt att få lite gjort hemma! Hos oss är det konstant sjöslag hur mycket man än städar känns det som... Vad duktig hon är Vendela! Tror barnen är lite bekväma av sig också. Det är tydligt att Max kan gå när han vill, men det går ju fortare att krypa =)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!