måndag 14 maj 2007

Rapport från kalaset igår

Igår var det äntligen dags för Max 1-årskalas!!! Grattis Max, nu är du stora killen!!! Hela familjen var bjudna till Magdalena med familj för att fira Max första födelsedag. Resten av gänget var också där, dvs Becca med familj och Jenny med familj (dock utan Wiggo den hör gången). Det bjöds som vanligt på massa gott när Magda är i farten: två mumsiga pajer (lax och kyckling), sallad, tårta och fikabröd. Barnen var ovanligt lugna hela tiden - har nog aldrig sett dem så lugna! Innan vi åkte hem var det som vanligt dags för ett gruppfoto av barnen (som i vanlig ordning var rätt trötta och bara ville sova). Papparazzimammorna fotade för allt vad de hade och några av bilderna jag lyckades fånga ser ni nedan. Tack Magda och ni andra för en trevlig söndagseftermiddag och ännu ett stort GRATTIS till Max!!!

1 kommentar:

  1. Tack för uppvaktningen på Max födelsedag! Vilket jättefint kort du hade gjort också! Ska försöka ta oss i kragen och få fatt på en kvadratisk ram idag... Förresten, tänkte på att du var jättefin i håret i söndags, men glömde säga det i all röra :-D Kram

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!