tisdag 29 maj 2007

Mysig hemmadag!

Idag har jag och Lilla Skruttan tagit det lugnt hemma efter en hektisk helg. På förmiddagen tog vi en promenad för att posta (sista!) brevet till Försäkringskassan. Har nu fyllt i fram till och med september och sedan är det tänkt att Pappersgubben ska ta över dagarna med lillskruttan. Kändes verkligen sorgligt - tänk vad fort det gått! Nåja, det är i alla fall ett par härliga sommarmånader kvar innan jag måste börja jobba, så jag får passa på att njuta av dem. Det är ju så himla kul att vara med Lilla Skruttan nu - skrattar nog minst en gång om dagen åt något tokigt eller roligt som hon gör. Att man kan älska en liten så mycket, visst är det underbart!!! För att hitta tråden igen - promenaden var mysig och stumpan satt och kolla in allt och alla runtomkring. Efter lunch och sovdags gick vi ut igen, den här gången till en gård bredvid som har rutchkana, sandlåda och gungor. Lilla Skruttan fick både gunga (hon tjöt av skratt) och åka rutchkana (tyckte hon också var kul - hon försökte klättra tillbaka upp via kanan - gick sådär...). Efter det satt hon en stund i sanden och pysslade. Jag hade med lite leksaker, men de var inte intressanta. Det var mycket roligare att bara sitta och känna på sanden... Och hon stoppade faktiskt inte något i munnen!

Har pysslat lite med scrapping när internet "var nere" och har fått ihop 2 verk sen sist...
  • Lilla Skruttan har fått en ny dricksflaska som hon gillar väldigt mycket...
Credits -> Template: Jaanas template nr 13
  • Lilla Skruttans nya solbrillor som hon diggar...
Credits-> Backgrounds: Krista's "Sweet Pea", Embellishments: Debra Tope's "Nettie", Sennah's flowers, Karola's "Shabby Roses"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!