söndag 15 april 2007

Hustitt och öm kisse...

Tillbaka till den gamla hederliga layouten... Slut på pastellrosan och påsken och dags för nya tag! Idag har vi varit på visning för ett hus. Det var bara såååå fint!!! Både jag och Pappersgubben föll som furor. Så nu ska vi tillbaka på tisdag för att kolla igen, och sedan blir det budgivning antar jag... Spännande!!! Huset var helt underbart med öppen planlösning och de felsta sovrummen på övervången - helt perfekt!!!
Det händer även lite tråkiga saker här. Igår blev vår ena katt (den på bilden från förra inlägget) riven av en annan fet och ful (såklart!) katt!!! Han fick ett ordentligt hål strax vid rumpan och blödde som attan. Så vi fick snabbt kasta in oss i bilen ock åka akut till veterinären - stackars lilla kisse!!! Som tur var visade det sig att såret inte var tokdjupt, utan vi kunde behandla det själva med sårtvätt (saltlösning). Så nu spolar vi honom med det två gånger om dagen och så får stackarn ha tratt för att han inte ska slicka på såret. Tratten var inte populär hos kisse - man går ju in i allt hela tiden... Stackarn!!! Jag är så himla arg på katten som rev vår kisse - morrrrrrr!!! Vår kisse satt dessutom fastbunden i lina och visade inga hot-tendenser, utan ville hälsa på den andra katten. När vår kisse tröttnade så vände han sig om och skulle gå in - och då passade fegkatten på att anfalla!!! Vår andra kisse (de är bröder) blev tokarg och ville klå upp fetkatten, men han satt ju också fast i lina (och tur var väl det - åtminstone för fetkatten). Hoppas nu att såret på kisse ska läka av sig självt och att vi inte behöver ge honom antibiotika...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!