tisdag 3 april 2007

Status i sjukstugan

Status på Lilla Skruttans sjukdom är fortfarande oförändrat - hade 39,1°C idag innan vi gav henne Alvedon för natten. Dessutom rinner snoret för jämnan och hon har fullt med slem i halsen. Tycker så himla synd om henne . Det märks att hon inte är sig själv, hon klagar mest och är lite gnällig och mammig hela tiden. Och själv är jag toktrött och utmattad av sömnbrist - höll på att somna sittandes i soffan idag på dagen . Jag hoppas att hennes sjuka ska vända snart och att hon blir lite bättre - det gör så ont i hjärtat när hon är så här dålig!

För att fördriva tiden har jag lyckats knåpa ihop en scrap som jag tänkt göra länge. Det är en bild med närbilder på Lilla Skruttans hand, fot, näsa etc. Jag skrev en liten vers till kollaget också. Jag gjorde två varianter - en där fotona är i färg och en där de är sepiafärgade. Nu kan jag inte bestämma mig för vilken jag tycker bäst om...

Min scrap i färg


Min scrap i sepia

Credits: Templat från Tracy Drane, Bakgrunder från Alice Naylors "Sentimental" och Dekorationer från Melany Violette "Pretty Petals" + "SweetSerenity"

1 kommentar:

  1. Jättefin! Hmmm, svårt beslut, men den i sepia är nog lite finare kanske... eller?

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!