onsdag 4 april 2007

Ingen feber imorse (och ny layout)

Imorse hade Lilla Skruttan ingen feber!!! Åhh, vad skönt! Hoppas det håller på att vända äntligen... Men snoret rinner som attan på henne och hon hostar - stackarn! Ska kolla tempen senare ikväll igen. Idag har vi haft en seg dag hemma och inte gjort något särskilt. Man måste ju kunna ha sådana dagar ibland också, allrahelst när man har en sjuk bebbe hemma. Idag fyller Lilla Skruttan hela 9 månader, och det firade hon med att för första gången resa sig upp själv. Hon har hållit på och öva ett bra tag, och tillslut idag lyckades hon! Jag hittade henne stående mot nedersta trappsteget i hallen, och hon var full av glädje. Jag sprang förstås och hämtade kameran omedelbums, och det kommer ett foto senare under dagen. Tänk att min lilla skrutta håller på att bli stor!
Jag håller på och fixar till layouten här i bloggen, så den kommer nog att skifta lite de närmaste dagarna. Just nu har jag mest jobbat med bannern - den är inte helt klar än, men vad tycks?

1 kommentar:

  1. Jättefin banner, riktigt tjusig!

    Stort grattis till Vendela till både 9 månaders dagen och att hon ställde sig upp! Skönt att hon är av med febern!

    Kramar

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!