torsdag 26 april 2007

Sommaren är här!!!

Nu är sommaren äntligen här! Idag var premiärernas dag... Först var det premiär för för tvätten att hänga och torka ute för första gången i år - åhhh visst är det underbart med doften av ren tvätt som hängt ute och torkat?! Tvätten torkade busfort i solen! Nästa premiär var utemöblerna. Jag spolade av hela altanen och sopade stenplattorna och sedan släpade jag ut utemöblerna och dynor - härligt att kunna sitta ute och äta hallonkräm med mjölk till mellis! Den tredje premiären var sitta och sola - jag satt ute hela dagen i solen - priset jag fick är en lite skär näsa och panna... Fast det är inte så farligt faktiskt. Den sista premiären var att Lilla Skruttan fick vara ute och leka på timten för första gången. Jag lade ut en filt på gräsmattan, och där satt hon och tuggade maskrosblad! Både jag och Lilla Skruttan har tillbringat i stort sett hela dagen utomhus, vilket gjorde att hon somnade på direkten idag och jag är rätt trött nu på kvällskvisten. På eftermiddagen kom Syster Dagisfröken hit och vi tog en promenad till Pressbyrån för att införskaffa förnödenheter (läs kulglass) medan Lilla Skruttan sov i vagen. När tösen vaknat var det dags för middag - barnmatsburk för Lilla Skruttan och grekisk paj för mamma - mums!
Jag har förstås förevigat dagen - fototokig mamma som man är - och här kommer ett litet kollage... Notera förresten att Lilla Skruttan "hjälper" mig med att hänga tvätt - hon tog hand om klädnyporna!

1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder! Ja visst är det härligt att vara ute i solen!

    Kul att se dig idag, även om det bara var en snabbis. Vi får hitta på något snart!

    Kramar

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!