söndag 29 april 2007

Självinbjudna och bortbjudna!

I fredags (27/4-07) bjöd vi hem oss själva på middag hos mamma (dvs jag, Lilla Skruttan och mina tre syrror - Pappersgubben dök upp lite senare på kvällen). På vägen dit stannade vi till på Eko, jag och Syster Dagisfröken, och jag inhandlade ett stycke sandleksak till Lilla Skruttan. Det är en jättesöt snigel som har ett lass på ryggen där det ligger det gamla vanliga: en spade, en kratta, en sil och ett par formar. Dessutom fick jag äntligen tag i en BRIO-pingla som jag letat efter länge! Mycket lyckad shopping med andra ord. Dock hamnade vi i den långsammaste kö jag någonsin stått i och kassörskan var nog det långsammaste jag sett - trodde inte att det rent fysiskt gick att vara så långsam! På vägen ut mötte vi Rebecca, Jenny och Mikaela från FL. Kul att få småprata en liten stund innan vi skulle vidare! Väl hemma hos mamma tog jag och Syster Dagisfröken en promenad till Konsum och handlade ingredienser till middagen - vi tänkte laga sallad... Sagt och gjort, vi tömde hela lilla Konsum på dess grönskaksinnehåll (kändes det som i allla fall) och promenerade sedan tillbaka. Väl hemma hos mamma blev det stort halloj och bus i köket - jätteskoj att träffa alla syrror på en gång - det blir ju inte så ofta numer... Det var väldigt mysigt att äta middag hemma hos mamma som på den gamla goda tiden.

Igår (lördag) var vi bortbjudna på en riktigt god middag till Magdalena med familj. Det var verkligen supertrevligt - tack Magdalena, Micke och Max för en jättetrevlig kväll! Det bjöds på trerättersmeny: snittar med getost till förrätt, apelsinkyckling till varmrätt och pannacotta med kiwitäcke till efterrätt - mums, vilken mästerkock!!!! Barnen hade som vanligt väldigt roligt ihop och båda två var på toppenhumör. Framåt kvällskvisten och sena timmen blev det till och med lite gos mellan det tu - är det månne kärlek som spirar? Båda barnen höll igång ända fram till vi åkte hem strax efter 22. Sedan somnade Lilla Skruttan pladask i bilen och sov hela vägen in i vårt hus och ner i spjälsängen. Som tur var fick hon låna en pyjamas av Max, så vi behövde inte klä av och på henne när vi kom hem. Skönt!
Nedan finns lite foton från kvällen...

3 kommentarer:

 1. Tack själva för en jättetrevlig kväll! Kul att ni gillade maten! Och tur att pyjamastricket funkade ;-)

  SvaraRadera
 2. Jättefint collage på jättefina bebisar! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag är en person som håller på med digital scrapping.
  Det skulle vara jätteroligt om jag kunde komma i kontakt med fler som scrappar digitalt. Håller på att lägga upp alla som vill på min digiscrapp blog.

  Vill du bli länkad till mig så skriv en rad till mig eller
  kommentera i min blog.
  http://digiscrapp.blogspot.com/

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!