onsdag 21 februari 2007

Spyor och massor med tvätt botas med shopping!

Gny, gnäll hördes det igår kväll från sovrummet. Åh, nej tänkte jag - vad kort tid lilla skruttan sov middag. Jag gick in för att plocka upp henne, och vad fann jag? Jo, en alldeles nedspydd bebis!!! (huh, fick dåligt samvete för att jag tyckte hon vaknade tidigt...) Juack!!! Luktar illa!!! Stackars liten!!! Klen mamma som hon har, så fick skruttans far ta hand om hela sängen med innehåll. Mamma fick ta med sig lilla skrutt och ta ett ordentligt bad, så nu luktar hon bebis igen. Mycket bättre! Resultatet av denna sejour blev ju såklart en fylld tvättmaskin - att lägga till de två maskiner som jag redan kört samma dag. Var ska jag nu hänga allt?!?! Bestämde mig för att låta det vara tills dagen efter. Alla vet ju att problemen försvinner om man bara ignorerar dem, eller hur?!? Så idag har jag gått och stirrat planlöst på tvättkorgen full med blöt tvätt, och låtsats som om den skulle hänga sig själv. Då jag tyvärr inte har en väldresserad tvätt, låg den bara kvar där och väntade på mig... Jag bestämde mig istället för att jag behövde uppmuntras med lite shopping. Sagt och gjort - på med massa kläder på lilla skruttan (det var ju -10 grader idag) och iväg till Kungens Kurva. Efter besök på både H&M och Lindex fick jag med mig följande hem: röda strumpbyxor, röda mysbyxor, grå body, röd body och ursöt klänning till lilla skrutt och ett par byxor till mig. Tänk förr när man kom hem med en stor shoppingkasse till sig själv... Nu blir det mest bebiskläder - de är ju så mycket sötare!!! Ska nu ta och kika till om tvätten lyckats hänga sig själv än. Annars får jag väl ta itu med eländet och skicka den på dressyrkurs...

Den ursöta klänningen till lilla skrutt


4 kommentarer:

 1. Måste ju kika in! Kul med en egen blogg! Vad gäller tvätten så kan jag tipsa dig om att skaffa ett trollspö, då löser det sig sååå snabbt!! ;-)

  SvaraRadera
 2. Säger samma sak; Kul med en blogg! Känner igen den odresserade tvätten, men jag har även en fobi för "gammal ren tvätt", så jag tvättar om maskinen gång på gång om den inte hängs upp inom kort. Det dresserar även elräkningen om inte annat. Annars kan vi ju alltid dumpa vår tvätt hos Magdalena, eftersom hon nu har ett sånt bra sätt att lösa det hela på!

  SvaraRadera
 3. Oh så kul med en ny favvo-blogg! :-)

  SvaraRadera
 4. Haha lite Scarlett O´Hara mentalitet märker jag..."jag skjuter det jobbiga åt morgondagen". Helt rät! ;-)
  Kramar

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!