måndag 4 juli 2011

Min fantastiska dotter...

...växer så det knakar. Och åren går snabbare än man tror - idag lägger hon ytterligare ett till sina och fyller 5 år. Min fina lilla prinsessa börjar verkligen bli stor. Hon kan läsa en del. Hon älskar att klättra och göra både möjliga och omöjliga cirkuskonster. Hon är nästan alltid glad. Hon sjuder av liv. Hon pratar konstant (har ingen som helst aning var hon fått det ifrån...). Det är svårt att få tyst på henne till och med när man borstar hennes tänder.

Hon gillar även att leka med sina vänner, gärna många på en gång. Hon är sällan stilla. Cykeln eller sparkcykeln går varm. Men hon är också pysslig. Kan sitt och måla i målarböcker eller klippa och lilla/tejpa ihop kartonger och papper till helt fantastiska konstverk. Hon har tålamod. Och hon älskar sin familj. Hon har så fin hand med sin lillebror. Hon tar med honom på äventyr. Roar honom. Har tålamod med honom. Lär honom.

Hon är helt enkelt en underbar tjej!

Grattis mitt älskade lilla hjärta - mamma älskar dig ända till månen och tillbaka!

1 kommentar:

  1. Grattis till femåringen =) Ja jisses vad hon växer!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!