fredag 3 juni 2011

Tips från Skärmtrollet

Söker du tips på present att ge bort till en blivande student eller ett brudpar? Ett minne, som finns kvar länge? Varför inte köpa en tavla i present? Hos Skärmtrollet finns det två varianter av tavlor anpassade för just dessa två tillfällen: Studenten och Bröllop.

Nu är den härliga tiden här, då många gifter sig och bjuder in till bröllop. Och som gäst står man där och funderar på den perfekta presenten. Ett minne, som de blivande makarna kan titta på, och minnas just sin dag. Och visst finns det en sådan gåva! Hos Skärmtrollet kan du hitta din personliga gåva, nämligen en bröllopstavla.

Bröllopstavlan är helt personlig, med både de blivande makarnas namn och det datum de gifter sig inskrivet. Tavlan är i storleken 18x24 cm i liggande format och kostar 110 kr.

Ett perfekt minne till brudparet!

Så här ser tavlan ut och ni kan hitta mer information om den här.


Så här i början av juni brukar det krylla av studenter på stan. Glada ungdomar, som äntligen har slutat skolan. Och såklart skall det firas. Men vad ska man ge den blivande studenten i present? En tavla såklart! Jag har designat en för just det ändamålet. En tavla, men också ett minne för livet! Tavlan kostar 110 kr och kan beställas här.

Så här ser studenttavlan ut:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!