onsdag 22 juni 2011

Äntligen!

Vår skrivare har krånglat en längre tid. Utskrifterna har blivit geggiga och svart klet har hamnat lite här och där. Inte så roligt att skriva ut foton och tavlor då direkt...vi har provat det mesta för att försöka få ordning på den; rengjort, skruvat isär, etc. Men inget har lyckats. Utskrifterna har fortfarande blivit geggiga och vi har gett upp hoppet om den.

Så därför gjorde Pappersgubben slag i saken igår och köpte en ny skrivare. Därmed är vi nu ägare till en tipptopp fin skrivare, som skriver ut perfekta bilder. Och färganpassningen är precis som jag vill ha den - jag är supernöjd! Så nu ska jag ta och skriva ut lite tavlor för försäljning!

Här kommer förresten ett axplock från de tavlor jag säljer på Skärmtrollet:
     

1 kommentar:

 1. Viktigt meddelande från oss på Ordlös Onsdag!

  Vi flyttar till en annan websida och Ordlös Onsdag blir nu en renodlad sida bara för uppdraget.

  Var snäll och titta in på vår nya sida redan nu och lämna en kommentar under dagens inlägg, så att vi kan testa sidans spamfilter.

  Kom ihåg att spara den nya adressen för nästa veckas uppdrag. http://zerowordsphoto.wordpress.com

  Vi ber om ursäkt för det extra jobb som vår flytt innebär för dig, men vi hoppas att förändringen skall bli till det bättre för oss alla.

  Varma hälsningar från SoF och tPix på Ordlös Onsdag!

  PS: Tänkte att du också kanske ville veta Susanne.
  Vi önskar dig en fin och Glad Midsommar! DS.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!