tisdag 9 november 2010

Tisdagstema: hemmagjord

Tisdagstemat den här veckan är hemmagjord, och vad passar då bättre än denna av min sambo skapade snölykta? Vi klädde på barnen efter middagen, och begav oss ut i snöyran. Här hos oss har det kommit mycket snö, och det gäller att passa på när den finns - även om klockan är 19... Barnen hade jätteskoj, men ingen av dem ville göra en lykta. De hade massor av annat för sig. Så Pappersgubben fick i sin ensamhet kreera denna vackra skapelse. Visst ser det mysigt ut?

 Klicka på bilden för att se en förstoring.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

7 kommentarer:

 1. Kul för barnen med snö. Och för oss vuxna att det blir ljusare ute...

  Härligt med snölykta!

  SvaraRadera
 2. Kul att vara ute i snön hela familjen! Och så blir det ju så stämningsfullt med snölykta, även om jag förstår att inte barnen tycker att det är det roligaste med snön. Vi har också mycket snö men vi nöjde oss med att tända ljus i en färdigköpt, om än översnöad, lykta. Inte lika fint alls!

  SvaraRadera
 3. Menar du att ni har snö så ni kan göra en snölykta nu??? Här har det kommit nada. Men det sägs att det ska komma inatt... Vi får se imorgon då!

  SvaraRadera
 4. Så mycket snö så det blev en snölykta.. det var inte dåligt.. här finns inget snö ännu i Skåne.. fint med ljuset i lyktan:)

  SvaraRadera
 5. Här kom bara pyttelite snö så det blev bara en snöboll.
  Men här är lite hemma gjort,
  http://mariaberg-garden.blogspot.com/2010/11/byta-julklapp-christmas-swap.html

  /MB

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!