söndag 7 november 2010

Kungen och rubrikerna

Det är helt fascinerande hur mycket rubriksättarna i media gnuggat geniknölarna för att få till de fyndiga rubriker, som nu pryder många kvällstidningar. Snart kan man skriva en bok av alla rubriker tillsammans. Säkert ungefär lika bra journalistik som i kungaboken…

Så här skulle ett utdrag ur boken kunna te sig:
PR-expert: ”Kungen har misslyckats”. Kungen: ”Vi vänder blad och går vidare”. Retorikexpert reder ut vad kungen menar. ”Han har sagt sitt”. Kungen kommer inte från Ockelbo. Jättekorkat av kungen.

Tre kvinnor träder fram. De är tre små grisar. Vem lyssnar på kvinnorna? Här lämnar kungen frågorna bakom sig. Medborgarnas rättigheter är inte tillgängliga för kungen.

Hepp!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Jag tycker verkligen synd om kungen!

  SvaraRadera
 2. Hej Susanne :)
  Skulle du vara intresserad av en chans att få två trisslotter? Jag arbetar med en sajt som vill öka kunskap om säkerhet på nätet och hur man skyddar sin integritet online, vilket är nödvändig kunskap nuförtiden. För att veta hur du får lotten, gå in på http://www.mjukvara.se/blogg/gratis-lott/ och gå gärna igenom resten av hemsidan :)
  Tack på förhand.
  Vi hörs,
  Johan.

  SvaraRadera
 3. Den 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!

  Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.

  Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!

  Varma hälsningar,

  Jenny, Johanna & Lina

  Styrelsen Mammabloggalan

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!