torsdag 11 november 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig...


Kvällens plan var trevligt umgänge, AloeVera-visning med fot- och hand-SPA och fika. Träffa goa vänner. Snacka skit. Ha roligt. Njuta. Slappa.

http://www.1177.se/admin/bildarkiv/Amnen/bruten_handled_hos_barn/arm_rontgen_l.gifKvällen slutade istället med fyra timmar på akuten... Anledningen? I måndags trillade jag illa på jobbet, och slog mig. Gjorde illa knät. Hade ont en dag, och sedan var det inget mer med det. På tisdagen började handleden göra ont. Och sedan blev det bara värre. Ondare. Idag gav jag upp och ringde för att boka tid hos företagshälsovården. Men sköterskan tyckte inte jag skulle dit, utan till akuten för att röntga handleden. Kan eventuellt vara en spricka. Kul. Eller inte.

Så jag åkte till akuten. Förberedde mig med en stor baguette och cola. Tänkte att det kunde ta tid. Och det gjorde det. Läkaren tittade. Skickade mig på röntgen. Och sedan väääääääääääääääntade jag. Tillslut fick jag domen: Det är ingen spricka. Doktorn ordinerade vila av handleden och inte bära/lyfta tungt. Så nu sitter jag här med handleden invirad i Lillemans halsduk och försöker skriva så mycket som möjligt med vänster hand - vilket är jätteenkelt om man är högerhänt. Eller inte...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Men usch..Sis bröt handen förrförra julen. Det var inte roligt och hon är fortfarande inte helt återtälld.

    Sv: Tesilen är köpt av Lill-Sis i England 1997 =)

    SvaraRadera
  2. Ojdå, hoppas handleden blir bättre snart :)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!