onsdag 29 september 2010

Ordlös Onsdag: Fynd

Den här årstiden är det härligt att strosa runt i skogen. Långa skogspromenader, som är stärkande för både hjärta och själ. Och på dessa skogspromenader är det möjligt att man hittar veckans tema i Ordlös Onsdag - nämligen FYND

Har du fyndat något idag? Låt oss se era spännande fynd!

Här kommer min tolkning:
Klicka på bilden för att se en förstoring.

Vill du veta mer om Ordlös Onsdag och hur det fungerar? Klicka på "Ordlös Onsdag" ovan under huvudrubriken!

Lägg in ert bidrag via Mr Linky nedan. Ni ska lägga in länken till ert Ordlösa Onsdagsbidrag för veckan/permalänk - inte er bloggs/hemsidas förstasida. Alla länkar som inte är direkt till OO-bidraget raderas, för att det inte ska bli förvirrande för de som vill kommentera hos andra. Om ni råkar skriva fel länk - lägg in en ny länk, så raderar jag den första.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

7 kommentarer:

 1. Visst kan man fynda lite här och lite där... Ullared är bra exempel på det... handla barnkläder där är ett utmärkt exempel. Men du har kanske inte fyndat barnkläder där, finns ju andra fyndställen oxså:)

  SvaraRadera
 2. Ja vilket härligt fynd. Barn vet att uppskatta naturen.

  SvaraRadera
 3. Ojdå en tordyvel har hon hittat! När jag var Mulleledare kallade jag dem alltid för Tore Tordyvel...så barnen kallade dem för Tore för sina föräldrar :-)

  SvaraRadera
 4. Skulle bara kolla om jag kan ha en länk hit i min högerkolumn,jag tänkte lägga in en gadget om fotoutmaningar.Kom gärna in med svaret till mig. Fin blogg du har ;)

  SvaraRadera
 5. Vilket fynd och vilken lycka;-)
  Nej den satt nog kvar på barnets fot, troligen någon som burit sitt barn.
  Ha det;-)

  SvaraRadera
 6. Vacker bild. Skickar in mitt fynd, ett ledigt bord. Adressen är rätt men ändå fel. Hoppas det funkar, gillar iden "ordlös"

  SvaraRadera
 7. Fina bilder! Naturen är fylld av små under och fynd...

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!