onsdag 18 augusti 2010

Ordlös Onsdag: Sommar!

Varmt välkomna tillbaka till Ordlös Onsdag. Hoppas ni alla haft en riktigt härlig sommar. Själv har jag hunnit med både en roadtrip till södra Sverige och ett par härliga veckor ute i Stockholms skärgård.

Men sommaren är ju inte riktigt över än, eller hur? Därför tycker jag att det passar bra att dagens tema är just "SOMMAR!"

Så hugg tag i kameran och leta upp den sista sommarbilden. Eller har du kanske någon favoritsommarbild redan i ditt arkiv?

Här kommer mitt bidrag:
Klicka på bilden för att se en förstoring

Vill du veta mer om Ordlös Onsdag och hur det fungerar? Klicka på "Ordlös Onsdag" ovan under huvudrubriken!

Lägg in ert bidrag via Mr Linky nedan. Ni ska lägga in länken till ert Ordlösa Onsdagsbidrag för veckan/permalänk - inte er bloggs/hemsidas förstasida. Alla länkar som inte är direkt till OO-bidraget raderas, för att det inte ska bli förvirrande för de som vill kommentera hos andra. Om ni råkar skriva fel länk - lägg in en ny länk, så raderar jag den första.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Coola livsnjutare! En verklig sommarbild :-)

  SvaraRadera
 2. Hihi, vilka coolingar, härlig bild.
  Ha en fin dag.
  /Helena

  SvaraRadera
 3. Ser superskönt ut. Glada grabbs!

  SvaraRadera
 4. Solglasögon på, ja det är sommar det.

  SvaraRadera
 5. Härlig ögonblicksbild av denna sommar!

  SvaraRadera
 6. Ser härligt ut! Riktig svenska sommar på något vis! Man undrar ju såklart var ni är.. men är det ordlöst så är det. Snygga solbrillor! :)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!