tisdag 9 mars 2010

Tävling: Dove Visible Care

Jag är en Buzzador. Som Buzzador får man utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Sedan ska man dela med sig av det till vänner och bekanta, och på så sätt sprida kunskap om en produkt. Skulle du också vilja bli Buzzador? Klicka då här!

Den produkt jag håller på och testar just nu är Dove Visible Care. Det är en ny duschkräm från Dove. Den ska göra huden mjukare och smidigare redan efter sju dagar, och efter tre veckor är resultatet märkbart med en synligt vackrare hud. Skillnaden mellan Visible Care och andra duschkrämer, är att denna innehåller mer av hudens naturliga återfuktare. Dove Visible Care finns att köpa från vecka 5 i bla dagligvaruhandeln. Priset är ca 27 kr.

Varför valde jag då att tacka ja till denna kampanj? Jo, för jag alltid gillat Dove som märke. Av flera anledningar. En är att deras schampo, är det enda schampo (och tro mig jag har testat många,) som inte ger mig torr hårbotten. En annan anledning är att deras duschkrämer verkligen återfuktar huden. Och jag är en torrboll, som verkligen behöver det! En tredje anledning är deras kampanjer, där de använder vanliga kvinnor. Utan retuschering. Inga tokspinkiga kvinnor med förvridet skönhetsideal. Utan vanliga kvinnor som du och jag. Med kurvor. Kanske lite extra hull på magen. Små bröst. Eller korta till växten och lite mulliga. Vanliga, naturliga och vackra kvinnor.

Eftersom jag har testat den här produkten i ett par dagar nu, och definitivt gillar den, tänkte jag ge er möjligheten att tävla om två stycken prover. Det blir alltså två vinnare, som vardera får ett prov av Dove Visible Care. Låter detta som en grej för dig? Häng då med!

För att vara med och tävla skall du:
1. Skriva ett inlägg i din blogg där du talar om att du tävlar. I inlägget skall bilden här samt länk till tävlingen finnas med.
2. Lämna en kommentar under det här inlägget om att du är med och tävlar, samt en länk till ditt tävlingsinlägg.
3. Lämna en motivering till varför du ska vinna. Motiveringen kan du lämna antingen här i kommentarerna eller i din blogg.

Tävlingen pågår till midnatt den 14 mars 21 mars. Därefter utser jag en vinnare, och ber denna kontakta mig via mail för adress etc.

Lycka till!

Uppdatering: Jag förlänger tävlingen till den 21 mars för att fler ska hinna se den och vara med.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

10 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vara med o tävla! Jag skulle gärna testa denna kräm av 2 orsaker. 1. Jag är äen jag en Buzzador men blev ej utvald till denna kampanj, det gör mig lite ledsen ='(. 2. Jag har extremt torr hud speciellt på vintern så detta verkar vara nåt för min hud.
  Länkar: http://coolatavlingar.blogg.se/2010/march/duschkram.html

  Hoppas på tur!
  gabriella_k@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag är inte med och tävlar (har själv fått testa dessa via Buzzador). Jag har dock tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2010/march/dove.html

  SvaraRadera
 3. Jag är med och tävlar för att jag tycker att det är så bra med småflaskor när man ska på badhuset och på kortare turer


  länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2010/march/dove-visible-care-avslutas-21-mars.html

  SvaraRadera
 4. Jag vill absolut vara med och tävla.
  Har länkat här:
  http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/march/tavling-dove-visible-care-143.html

  Jag skulle vilja vinna en sådan liten flaska till min son. Vore perfekt att ha med sig då han går på sitt habiliteringsbad en gång i veckan. :)

  Hoppas på tur! ♥
  creyla@live.se

  SvaraRadera
 5. Är oerhört gärna med och tävlar. Har länkat här: http://tovis88.wordpress.com/2010/03/03/utlottning

  Är en nybliven mamma som skulle bli oerhört glad och uppmuntrad av denna vinst! Sedan min graviditet har min hud varit torr som fnöske, lustigt vad hormonerna kan göra med ens kropp... I väntan på att huden ska "bli sig själv" igen skulle det vara väldigt skönt med lite återfuktande lyx :)

  Kram/
  ectricgirl@yahoo.se

  SvaraRadera
 6. Perfekt med småflaskor när man reser. Annars grejar jag med att hälla över men det här är ju smartare. Dessutom gillar också jag Dove men har inte provat den här.

  Länkar:
  http://evamar.blogg.se/2010/march/dove-21-mars.html

  SvaraRadera
 7. Jag vill vara med. :D

  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 8. länkat här: http://fastfrusen.blogg.se/tavlingar/2010/march/dove-duschtval-21-mars.html

  Skulle tycka att det var jättekul att testa detta, blir jättelätt torr så det hade nog passat min hud perfekt.

  stellaskoog@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag är gärna med och tävlar om Dove för jag är precis som du en riktig torrboll. ;-)
  Har länkat:
  http://care69.blogspot.com/2010/03/21-mars-vinn-dove-visible-care.html

  SvaraRadera
 10. Jag är också en buzzador men blev det nyligen, har inte fått prova något ännu, Dove är ett bra känt märke så det skulle vara skoj att få prova. Jag vet att man ska kommentera och berätta vad man tycker..inga problem jag fixar det. Min dotter är duktig på skönhet lite av expert på att testa...kramiz

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!