lördag 20 februari 2010

Melodifestivalbabbel - Darin rules!

Självklart har jag suttit bänkad framför varje delfinal de tre senaste lördagarna inklusive idag. Men hittills har det inte varit mycket att hurra för. Det har liksom varit lite platt fall. Inget speciellt. Förra lördagen var väl lite OK då jag gillade både Andreas Johnson och Eric Saade, och gick omkring och nynnade "Manboy, manboy - you can call me manboy...".

Men idag har det hänt. Jag greps ordentligt. Som jag inte gjort på länge. Jag föll handlöst. En underbar text. Gripande. Och så otroligt känslosamt framförd. Och märk mig väl, detta är ord jag aldrig trodde skulle komma över mina läppar, men: Darin - det var bara så jävla bra!!!!!!!!! Delfinal 4 kan slänga sig i väggen. Fan, hela Eurovisionsschlagerfestivalen kan slänga sig i väggen. Om Darin går vidare, och åker till Oslo, tar vi hem det här. Och gör vi inte det, suger Europa på att rösta. För det här var bra. Sjukt bra. Så bra att det knöt sig i magen, när Darin framförde låten. Känslosamt är bara förnamnet...

Sen bara måste jag ju få kommentera några av kvällens övriga bidrag. Det var faktiskt en ovanligt bra kväll. Timotej var ett glatt tjejgäng, med ett lika glatt och tralligt bidrag. Glatt, helt enkelt! Och sen har vi Erik Linder. Erik Linder och Kenneth Gärdestad - a match made in heaven. Hoppas de fortsätter samarbeta. Kenneths låtar passar som handen i handsken för Erik. Och kvällens bidrag var inget undantag. En typisk Gärdestad-låt. Mysig. Känslofylld. Det gillar vi!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. håhå jaja. :P hur gamla är dina barn?
  jag satt helt bänkad, som alla lördagar nu. ;) meeeen du och jag har nog inte riktigt samma smak. men de skiter vi i nu- melodifestivalen har iallafall äntligen börjat på riktigt. :D pöss

  SvaraRadera
 2. Äntligen blev det en bra delfinal, och låtar som man faktiskt tyckte var bra. Jag kommer inte ens ihåg låtarna från tidigare lördagar. Håller med om att Darin var väldigt bra, jag hoppas det går bra för honom i Globen också.

  SvaraRadera
 3. Ja den där blandningen av Erik Gärdestad var otrolig bra och överraskande tycker jag också. Ha en bra start på veckan.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!