torsdag 4 februari 2010

Det känns som om det räcker nu...

Eller vad säger ni? Börjar inte det här med snö bli lite väl uttjatat nu? Den är liksom överallt. Man skottar. Och skottar. Och skottar. Och......ja, ni fattar.

Tillslut vet man inte var man ska lägga snön. Och det verkar inte plogbilarna veta heller. För de lämnar kvar den på gatan. Kanske lättast så - för dem!

Att gå i snö djupare än vagnshjulen på min vagn med ett stycke barnvagn medelst ett stycke barn och ett stycke pulka medelst ytterligare ett barn är asjobbigt!

När man går där och pulsar, kan det hända att det undslipper några ord ur munnen. Några ord man inte ska säga inför barnen. Ur min mun undslapp inte bara några under vår promenad - en hel uppsats av ord kom ut. Till och med självaste Arne Anka skulle bli avundsjuk!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Och vi skall aldrig mer klaga över att vintrarna inte längre är som de var förr med massa snö hela vintrarna. Fy fabian vad jag är trött på att känna mig insnöad med min skitvagn!

    SvaraRadera
  2. Och vi skall aldrig mer klaga över att vintrarna inte längre är som de var förr med massa snö hela vintrarna. Fy fabian vad jag är trött på att känna mig insnöad med min skitvagn!

    SvaraRadera
  3. Ja, det räcker verkligen! Vädergudarna verkar inte fatta att vi har en uppfart som gud glömde...

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!