tisdag 5 januari 2010

2010 - dags att rensa i röran!

Nytt år, nya tider. 2010 ska bli ordningens år för mig. Året då jag tar tag i saker. Strukturerar. Gör mig av med negativ energi och onödiga saker, för att ge plats åt en massa ny, frisk och positiv energi.

För att få lite draghjälp med detta har jag anmält mig till Ulrikas Rensa-i-röran-utmaning. Meningen är att man ska rensa bort gamla saker, som man inte längre själva har nytta av och användning för. Att ha lådor fulla med osorterade papper och räkningar, garderober fulla med kläder som inte används eller garage och vindsutrymmen med tonvis av "skit" - det tar omedvetet både tid och energi i våra hjärnor. För både nu och då så snuddar vi vid tanken att "Vi borde ta tag i allt det där!" Och nu gör jag just det!

Det fungerar som så att man varje vecka bestämmer sig för något som man ska rensa. Det kan vara något litet som ett pennskrin, en sminkväska, en byrålåda eller en pärm eller större projekt som en garderob, ett förråd eller källaren. Och så rapporterar man om det tex i sin blogg.

Jag kommer varje vecka att berätta om "veckans rensningsprojekt" och rapportera resultatet här i min blogg. Sen vet jag inte riktigt om jag har hela 52 projekt att fylla året med, men jag börjar nu, och så får vi se hur långt jag kommer.

Vill du också haka på? Kika in hos Ulrika och anmäl dig här -> rensa-i-röran-utmaningenLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!