onsdag 16 december 2009

LuciabalHur firade ni Lucia? Som alla andra medelsvenssons? Med lussebullar, pepparkakor och tindrande barnögon? Inte vi inte! Vi av det lite finare folket går på bal på Lucia. Och frotterar oss med Nobelpristagare. Jorråserrusåatt, sånt gör jag.

Varje år på just Lucia går vi på bal. På Stockholms Universitet. Min Pappersgubbe står för toastandet av festen. Själv är jag gäst. Äter och dricker gott. Frotterar mig med Nobelpristagarna, som också närvarar vid denna tillställning. Dansar till liveband efter middagen.

I år var det premiär för minsta syrran, syster Mini-Me, att hänga med. Hon har ju äntligen fyllt 18 år! Hon lånade min underbara blå balklänning, och hon bar upp den perfekt! Själv hade jag lite problem med att bära upp just den klänningen. Gravidfläsket sitter envist fast på magen än. Men jag är ju rutinerad, och hade därför ytterligare en balklänning - modell lite större...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

  1. Vad fina ni var!! Vilken kväll det måste ha varit.

    SvaraRadera
  2. Hejsan! jag hoppar runt bland alla nominerade bloggar i "Veckans blogg" inne hos mig. Det finns så många bra förslag så jag kommer att använda mig av en slumpgenerator och "lotta" ut platsen istället för att välja en blogg, men tar mig först ett besök hos alla fina bloggar. Vinnaren presenteras under kvällen. Ha det gott :-)

    SvaraRadera
  3. Vilken fin klänning och färgen ;-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!