tisdag 8 december 2009

Det är tur att det finns intelligenta människor

För om jorden skulle befolkas av enbart denna typ av människa med totalt avsaknad av intelligens skulle vi verkligen vara illa ute på vår planet! Se och ryyyyyys... (Detta är värre än den värsta skräckisen du kan tänka dig)Men jag kan inte låta bli att le åt denna stackars uppenbarelse, som söker bekräftelse på detta sätt. Undrar om hon förstår att de flesta bara rynkar på näsan åt henne och placerar henne i facket "ännu en person jag aldrig kommer att ta på allvar, vad hon än gör".

Och så är det ju faktiskt skönt att se att det inte bara är blondiner som kan, utan även brunetter!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Om jag så finge betalt för att vara med skulle jag neka. Jag förstår inte hur folk tänker, men å andra sidan har "blondisarna" ju fått tvjobb sen så vissa kan säkert se det som en inkörsport och fattar inte att vi ser dem som wannabeekändisar och inte ens som B-kändisar.

  SvaraRadera
 2. Hahaha, ja det är en jättebra inkörsport till att kunna påverka i samhället. Kn***a lite i TV så kommer du hur långt som helst! Statsminister nästa!

  SvaraRadera
 3. Karin: Ja, visst är det sorligt!

  Magda: Eller hur! Det är verkligen tecken på intelligens va?

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det sorgligt, tyvärr är det ju oftast de här tjejerna som kommer kunna tjäna pengar på vad de gjort framför kamerorna. Men jag skulle skämmas ihjäl..

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!