torsdag 19 november 2009

Torsdagstankar

Bestämde mig för att resa mig ur mysbyxträsket, där jag sjunkit allt djupare.
Sugits fast liksom. Men jag tog ett extra krafttag, hävde mig upp och satte på mig ett par manchesterbyxor och en polotröja. Lite lagom höstigt sådär. Och så tog vi vår morgonpromenad jag och Lilleman. Efter promenaden, när man är så där lagom rosig, passade jag på att fota oss. Eller mig och vagnen. Men Lilleman ligger i den. Och sover gott. Faktiskt.

Och ja, gravidfläsket är kvar. Det sitter tryggt kvar på magen. Så tryggt, att det nu övergått till att kalla sig mammafläsk. Det har nämligen bestämt sig för att inte emigrera. Det trivs på magen. Vi kan väl säga så här - jag och gravid- /mammafläsket är inte överens gällande migreringsfrågan...

(För det hela kan ju inte ha att göra med att jag äter för mycket godis? Inte jag va? Näe, den här godisråttan lever inte i självförnekelse inte...)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Inte ge upp. Bara fortsätta kämpa. Tänk på beach 2010

  SvaraRadera
 2. vilken fin blogg du har! .. fin bakgrund o layout! :) Kämpa på! :) Kram

  SvaraRadera
 3. Tycker personligen att jag känner igen mig lite i din beskrivning.. nu är jag ju iofs förlöst för bara tre veckor sedan idag, så det kanske FÅR vara kvar på mig på ett annat sätt, eftersom jag snittades.. men ändå, jag vill inte heller ha kvar det i all evighet, och jag vill inte fastna i mysbyxeträsket heller. Över min döda (mammafläskiga) kropp!

  Måste också fråga, jag har en liten tävling på min blogg, kanske kan du vara intresserad av att vinna en almanacka till den äldre avkomman? Kolla gärna för mer info på http://tremoten.blogg.se (förlåt för reklamen, men ville fråga då du är mamma som jag!)

  Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Äter för mkt godis? Äsch! Det är amningen. Det är amningen. Det är amningen. (Säger man det tillräckligt många gånger så blir det säkert sant)

  SvaraRadera
 5. Godis?? Det är väl nyttigt? :O
  Snygga kläder du har, som du skriver ser höstlit och skönt ut.
  Hoppas ni får en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Ramlade in på din blogg av en annan orsak egentligen och måste nu börja säga att jag är riktigt imponerad- vad fin den är med bilder och annorlunda layout!! jag kommer defintivt att komma tillbaka! Men nu till min fråga: Hur gör man vattenstämplar på bilderna, om jag inte har Photoshop går det ändå?? Tacksam för svar när du har möjlighet och tid. =)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker du ser superfin ut. =) //Maria

  SvaraRadera
 8. Jag tycker också du ser bra ut!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!