fredag 13 november 2009

One down - three to go

Ett stick avklarat. Tre kvar. Igår fick Skruttan vaccin insprutat i armen. Mot svinisen. Men det var inte lätt att hitta det eländiga vaccinet. Här i närområdet finns inget kvar. Men den som letar efter en nål i en höstack skall finna. Hittade en vårdcentral, som fortfarande hade kvar vaccin. Och hade tidsbokning. Hur toppen är inte det? Så vi åkte iväg hela 45 minuter med bil för att sticka Skruttan i armen. Men det är det värt!

Hon har hittills tagit det hela väldigt bra. Hon blev lite ledsen vid själva sticket, men när hon fick ett klistermärke, bidde hon glad igen . Och så fick hon en glass efteråt, då hon varit så duktig. Än så länge har vi inte sett några särskilda biverkningar. Hon är lite öm i armen, men det kan man ju bli av många olika sprutor...

Så nu väntar vi bara på att Lilleman ska fylla 6 månader, eftersom det nu är OK att vaccinera från den åldern. Och sedan väntar vi på att man ska släppa vaccinet lös på oss vanliga vuxna också, så jag och Pappersgubben kan bli säkrade också.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!