måndag 9 november 2009

Ge mig vaccin!!!

Ringer runt till de närmaste vårdcentralerna. Letar med ljus och lykta. Men överallt är det slut. Trots att Vårdguiden säger att det finns kvar. Jag vill att min Skrutta ska få stick i armen. Och jag vill att min gubbe ska få stick i armen. Och jag vill ha stick i armen. Och nej, jag är inte ute efter att plåga min omgivning och mig själv. Jag vill bara ha tag i lite svinisvaccin!!!!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Vad jobbigt.. vart bor ni?? Verkar vara slut lite här och där.. Jag har fått en omgång, ska iväg igen nu i veckan för andra dosen!! :-o

  SvaraRadera
 2. Först var alla toknegativa till vaccinet och nu är det rusing. Inte konstigt med tanke på alla rubriker om svininfluensan.

  Mina barn ska få sin andra dos denna vecka.

  SvaraRadera
 3. Varför sådan panik. Det värsta som kan hända är att ni blir sjuk en vecka och då får ni bättre skydd än vaccinet ger. Dom som har dött av influensan har tillhört riskgrupper. Sedan så finns det ett väldigt enkelt sätt att skydda sig. Bra handhygien. Har fungerat bra för mig. Har suttit omringad av smittade på jobbet men har ingen känning själv.

  SvaraRadera
 4. Tobbe: Nu ska vi kanske inte låta det här utvecklas till ännu en för eller emot vaccinet-diskussion. Jag är molekylärbiolog, har tidigare arbetat på SMI med vaccinutveckling och håller mig någorlunda uppdaterad i litteraturen på området, särskilt i dessa tider. Vi har tagit beslutet att vaccinera oss när möjlighet ges. Jättebra att du inte blivit sjuk, men det betyder inte per automatik att vår familj inte kan bli sjuka, även om vi har aldrig så god handhygien.

  SvaraRadera
 5. Lyssna på min käre Pappersgubbe - han är en klok man han!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!