måndag 28 september 2009

Runt, runt, runt...

Gick upp i morse. Bytte blöja på Lilleman. Helt plötsligt, som en blixt från klar himmel, blev jag tokyr. Det snurrade runt i skallenhah. Blev förstås rädd, och skyndade mig att ta med Lilleman från skötbordet till golvet i vardagsrummet. Högg mobilen på vägen. Fortfarande snurrade det i huvudet för fullt. Rena karusellen. Ringde Pappersgubben, som vände på en femöring och åkte hem igen. Sedan hamnade jag på akuten, och skyfflades mellan neurologen och öronläkaren. Båda gjorde grundliga koller, men ingen av dem fann något särskilt. Men jag fick en remiss till en av landets främsta yrselläkare (ja, det finns en sådan kategori...). Så nu väntar jag på kallelse därifrån. Hoppas att han kan hjälpa mig...

Karusellen har lagt sig nästan helt i alla fall, men jag är väldigt trött. Har vilat under dagen, då Pappersgubben stannade hemma och har tagit hand om barnen. Nu sitter jag här och tar det lugnt med en kopp te och en glass - känns nästan lite lyxigt siulLäs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

 1. Usch, läskigt :-( Yrsel brukar vara rätt svårt att utreda.

  SvaraRadera
 2. Håller med Magdalena. Samt att jag lägger till att var väl bra att pappersgubben kunde vända och vara med dig hela dagen.
  Lyxa på du, efter en sån dag som din är du lätt värd det 1000 gånger om.
  Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 3. Fy sjutton, Yrsel är bland det värsta som finns. Hoppas verkligen att dem hittar nåt fel för att vara yrslig utan veta vad det är kan inte vara skoj.
  Kristallsjukan kanske?
  Krya på dig kram kram

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!