torsdag 16 juli 2009

Storytel

Jag har stött på något väldigt trevligt - och vill såklart dela med mig av det till er. Här kommer alltså dagens tips:

Jag är en sk Buzzador. Det betyder att man emellanåt får chansen att testa olika sorter varor gratis. Det är ett väldigt bra sätt att både få testa nya produkter och att få intressanta saker gratis. Självklart måste jag ju också göra något för att få detta gratis, och det är att göra reklam för det som jag för stunden buzzar om.

Och just nu är det helt enkelt något jag vill tipsa om, nämligen STORYTEL. Storytel är ett nytt sätt att lyssna på ljudböcker. Man kan njuta av ljudböcker direkt i datorn, via hemmastereon eller med trådlösa hörlurar. När datorn inte finns tillhands lyssnar man lika enkelt i sin mobiltelefon så att man har ljudböcker med sig i fickan var man än går eller åker. Storytel sparar alltid ett bokmärke åt en, och dessa finns alltid med en oavsett om man lyssnar i mobilen eller datorn.

Jag har nu fått möjligheten att testa detta gratis i en månad. Jag började för ett par dagar sedan och redan nu är jag frälst! Det är toppen. Man kan lyssna på en bok närhelst man vill. Ibland sitter jag och lyssnar vid datorn samtidigt som jag håller på med något i tex Photoshop. Eller så lyssnar jag i mobilen i sängen innan sovdags.

Just nu lyssnar jag på Vägen till Jerusalem av Jan Guillou. Just denna bok berättas av Tomas Bolme, och hittills är den helt suverän. Och Tomas Bolme är toppenbra som uppläsare. Jag har lagt upp en liten ruta i högerkolumnen, där ni kan se vilken bok jag för stunden lyssnar på.

Är du också intresserad av att bli Buzzador? Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Yssa)

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länkenLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Jag provade Storytel via Buzzador förra sommaren, och det var så jag fastnade för ljudböcker. Fortsatte prenumerera ett tag efter, men nu laddar jag ner mina ljudböcker istället och laddar över i mobilen. Harkel. Blir bättre ljud och mer flexibelt med spolning och så.

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!