onsdag 24 juni 2009

Oönskat besök i trädgården

Det finns många fördelar med att bo i hus och ha trädgård. Det finns också många fördelar att bo nära skogen som vi gör. Det finns dessutom många fördelar med att ha katt. Men allt har en baksida... Nackdelen med trädgård, skog och katt är att katten kan släpa hem otrevliga saker från skogen till trädgården. Det gjorde Platon idag. Jag kikade ut genom altandörren och fick se att katten lekte med något i gräset. Jag gick ut och skulle ta bort honom från vad jag trodde var en stackars skogsmus eller dyl. Några steg från katten upptäckte jag att så inte var fallet. Kattrackar'n hade fått tag på en - håll i er - ORM!!! Gissa om Susanne med enorm ormfobi fick bråttom in i huset igen. Susanne körde sedan ut stora, starka Pappersgubben i storstövlarna och med en stor spade i högsta hugg för att gå på ormjakt. Tyvärr hittade han inte otyget... Antagligen hade den redan hunnit ringla iväg och gömt sig. Hoppas nu bara att den inte kommer tillbaka igen - hua!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Vilken kanonsnygg blogg du har!!

    SvaraRadera
  2. åh fy! Jag bara väntar på att Thea ska komma hemsläpandes med en fågel eller nåt nu när hon är ute så mycket. (de andra, killarna, är oxå ute men de är så fega så de är jag inte så orolig för att de ska komma med något)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!