fredag 12 juni 2009

I nöden prövas mamman?

Det här med två barn är inte bara en lek. Framför allt inte när Pappersgubben nu är bortrest i fyra (!) dagar. Kvar är jag. Och två barn. Nu sover båda barnen. Samtidigt. Tack, gode gud säger jag! En trött storasyster, som vaknade tidigt, och en trött lillebror, som inte kunde somna. Underbart - kan inte hitta ett bättre sätt att testa mitt tålamod på... Men nu andas jag ut en stund, medan båda barnen sover middag. Innan det är dags igen. Nya tag. Nytt tålamod. Önska mig lycka till!Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

 1. Visst är det tufft med två barn, framförallt när man är själv med dem. Men du ska se att det kommer att gå kanon de här fyra dagarna.
  Hoppas att ni får en mysig helg. Kram kram

  SvaraRadera
 2. Oj tufft såhär i början! Men det mesta går :-) Hitta på mycket att göra så går tiden fortare. Ifall det blir för jobbigt kan du kanske lämna bort V till mormor eller nån en natt?

  SvaraRadera
 3. Magda: Syster Dagisfröken är redan bokad för natten mellan lör och sön ;)

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas att det ska gå bra medan din man är bortrest! Mitt tips är att endast göra det nödvändigaste så att du inte sliter ut dig!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg du har.

  Är allt bra med dig?
  Kram!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!