tisdag 23 juni 2009

Dagens outfit - rosa!

Idag har Lilleman en rosa body på sig. Varför? För att han kan! Och framför allt för att det är en toppenbra body att ha i värmen - tunn och i frotté. Även om den är rosa. Och han är en kille. Det är jag helt säker på . Därmed har jag sagt det jag vill ha sagt - killar kan bära rosa - och därmed basta!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

 1. äntligen någon som håller med mig =) Skrev en tråd på FL en gång om det och folk gick i taket och trodde jag skulle sätta på min ev blivande son rosa bara för att trotsa!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har oxå märkt att det går alldeles utmärkt. Tog på Max en rosa tröja häromdagen. Den ändrade varken färg, smälte bort eller något annat. Och Max behöll oxå färg och form i den, han var helt som vanligt ;-) Fast det är klart, fortsätter vi såhär kanske han blir bög. Tänk vilken katastrof... Man skulle ju aldrig förlåta sig själv ;-)

  SvaraRadera
 3. klart killar kan ha rosa. :)
  Dock tycker jag det blir fånigt om man klär de i rosa i protest. Men som du gör, för att kläderna är bra och han blir fin i det, why not?

  Gillar förresten din scrapbooking!

  SvaraRadera
 4. Emma: Ja, rosa funkar faktiskt på båda könen!

  Magda: Ja, visst är det helt fantastiskt - de blir inte mindre killar för att de har rosa på sig ;).

  Gwendolen: Ang scrapbookingen - tackar! Vad gäller rosa på Lilleman, visst e han fin - trots rosa body ;) :D

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!