måndag 4 maj 2009

Scrapbooking: Kärlek till magen och Knyttet

Trots att det lilla livet inte riktigt vill ge sig tillkänna ännu, känner jag ju såklart kärlek för liten i magen. Inte en dag går utan att man känner en liten häl titta ut, eller att Knyttet får hicka, eller att rumpan åker omkring och kastar omkull placeringen på mina inre organ. Och jag klappar, stryker på magen och tänker, att jag snart ska få träffa det lilla livet. Och att jag verkligen längtar efter att få hålla Knyttet i mina armar. Få snusa nyfödd bebis - få saker luktar så gott. Få se de små fötterna och händerna. Titta ned på Knyttets ansikte, och tänka att detta lilla liv är skapat av kärlek. En mycket stark kärlek mellan mig och Pappersgubben. Och nu är det inte långt kvar till jag får se Knyttet i verkligheten!

Har ju fotat magen x antal gånger, och tänkte tillslut att jag borde göra en scrap av något foto också. Och så här bidde det - visst lyser det kärlek om bilden?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. det var en vacker bild.
    Du skriver vackert oxå, du lyckas förmedla dina känslor och tankar väl. Tack!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!