fredag 8 maj 2009

En lugn dag och en riktig familjekväll

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Sov kasst i natt pga förvärkar, och kunde inte ta smärtstillande, eftersom jag skulle ta nya blodprov i morse (är fasteprov...). Därför har jag både "bloggvilat" och "Susannevilat" idag. Sov ett par timmar på dagen. Hämtade sedan Skruttan vid 15 och när Pappersgubben kom hem från jobbet, åkte vi alla iväg till Heron city för lite mysmiddag. Väl där träffade vi på delar av stora familjen, och det bidde en riktig familjemiddag. Familjen skulle bowla, när de ätit klart, så vi följde med en stund och tog en fika. Skruttan fick pröva på att bowla lite till hennes stora glädje. Vid 19:30 gick discokulorna igång, och ljuset dämpades (discobowling). Skruttan, som älskar att dansa, stuffade loss rejält på bowlingbanan .

Nu är vi hemma igen, Knyttet ligger fortfarande tryggt i magen och Skruttan sover i sin säng - dags för lite slappatid i soffan!Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

 1. Vad kul det låter. Förutom att du inte sov bra, men bowlingen hade jag gärna varit med på. :D

  SvaraRadera
 2. Vi måste nog ganska nära varandra ändå, jag har knappt en mil till Heron City :-)

  SvaraRadera
 3. Karin: hehe, jag satt och åt glass medan de andra bowla - kan liksom inte riktigt böja mig för att bowla just nu :D

  Frostrosor: Ja, kanske det - för oss tar det väl en kvart att köra bil dit ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!