söndag 10 maj 2009

BF+3

Och vi fortsätter vidare in på övertiden... Har gett upp hoppet om att Knyttet ska ta sig ut själv. Liten verkar behöva en rejäl knuff i rumpan för att komma ut. Gissar att det slutar med igångsättning. I alla fall som det känns nu. För inte händer det mycket i magen. Förvärkar kommer och går ibland, precis som tidigare dagar, men inga av dem utvecklas till något mer bestående.

Inatt sov jag återigen som en kratta. Var uppe och pinka femtielva (red anm. ett godtyckligt högt tal) gånger. Och vaknade däremellan av att det var varmt. Väckte till och med stackars Pappersgubben någon gång och bad honom öppna fönstret. När han skulle gå upp och göra det, slog han i hälen i sängen och fick ett jack, som började blöda. Jag fick springa upp och hämta plåster etc, och plåstra om honom lite. Och någon annan gång mitt i natten sade det "klonk" i bäckenet. Aj! Kändes som om hela bäckenet gick itu. Och så har det fortsatt under dagen. Har bara tagit det toklugnt idag, och nu börjar det kännas lite bättre. Hoppas att jag inte ska behöva ha så här resten av tiden - då kan 11 dagar kännas som en evighet...


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Det sägs ju att färdknäppen kan fixa det där. Men hur sugen är man på det tillstånd som du befinner dig i =)

  SvaraRadera
 2. Sus: Skitsugen! Jag menar - man är ju så smidig. Känner sig precis som värsta sexgudinnan. *mjaurrr*

  SvaraRadera
 3. Vilken seg liten bebis du har som inneboende. Bebis gillar verkligen ditt hus. Det är ju riktigt drygt att gå över tiden. Jag gick över 9 dagar med Wiggo och det var skittrist.
  Hoppas att det kommer igång snart och att allt går bra.
  Nu drar vi på solsemester i en vecka. Ska tänka på dig när jag ligger och solar på stranden med en drink i handen. kram kram

  SvaraRadera
 4. Knyttet kommer att komma ut, frivilligt eller ofrivilligt... men ut ska h*n! Hittills är det väl ingen som stannat kvar permanent? :-)

  SvaraRadera
 5. Färdknäpp fungerar inte. Tro mig. Inte på mig iaf. Så nu slipper du det böket!

  Jag som gissade på BF+3!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!