måndag 18 maj 2009

BF+11 och nu har jag bestämt mig!

Idag känner jag mig lite bättre till mods, efter en gårdagskväll där jag bröt ihop helt och blev tröstad av en underbar och förstående Pappersgubbe. Bestämde mig någon gång i natt, att nu får det vara nog. Nu sätter vi tillbaka klockan från början. Ställer oss vid nollpunkten. Börjar om. Jag har nu bestämt mig för att det inte kommer att hända någonting förrän framåt slutet av veckan. Jag tänker inte hoppas mer. Skiter i att jag har värkar - de kommer inte att leda till något i alla fall. Låter kanske pessimistiskt, men det känns bättre att inte hela tiden hålla på att hoppas. Nästa hållpunkt är onsdag. Då ska jag ringa för att boka tid för igångsättning. Troligtvis får jag tid kring fredag/lördag. Så fram till dess kommer inget att hända på bebisfödarfronten helt enkelt!!! Bara så att ni vet......Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Det vi vet med säkerhet är ju att knyttet faktiskt kommer att komma.
  Förr eller senare =)

  SvaraRadera
 2. En kram från oss i Söderby!

  SvaraRadera
 3. Usch vilken jobbig väntan. Men jag blev snuvad på min väntan när Matilda kom tio dagar före BF!

  SvaraRadera
 4. Konstigt det där att man helt ger upp hoppet trots att man vet att bebisen kommer vilken dag som helst.

  Jag vet precis hur det är. Gick över 10 dagar med min etta. Det var drygt.

  Vad bra att du blir igångsatt efter 14 dagar. Här uppe är det tre veckor. Jag känner två mammor som gått över i tre veckor. Det är tortyr!

  Min kompis som hade BF förra fredagen har inte fått än heller. Hon har alltid gått över (fjärde barnet nu) så hon var inställd på det men det är jobbigt ändå.

  Du som fick tidigare förra gången. Klart att du trodde att det skulle vara ungefär lika denna gång.

  Tänker på dig! Kram

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!