söndag 17 maj 2009

BF+10 - Lite låg

Ingen bebbe ännu. Känner mig lite låg just nu. Känns som om liten aldrig vill komma ut. Trodde vattnet hade gått igår. Var in på förlossningen idag och kollade - icke sa nicke. Inget vatten här inte. Och inte var jag öppen något heller. Ctg såg (som vanligt) bra ut, blodtrycket stabilt och lågt (100/60) och allt annat var bra. Fick en värk registrerad på ctg:et, men det var ju ändå inte mycket att hurra för. Alla dessa jävla värkar till ingen nytta. Nu ger jag upp! Det enda positiva i denna kråksång var i alla fall att läkaren såg att slemproppen gått. Men det behöver ju inte heller betyda något... Tur att bebis i alla fall har fått ett nytt vräkningsdatum - senast tors/fre sätts jag igång om inget händer innan dess (troligt........NOT!). Värkarna kommer och går fortfarande, men det var ju inget nytt. Tröstar mig med att sova massor, äta godis, tycka synd om mig själv och shoppa på Tradera.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Fy fanken vad jobbigt!
  Jag gick över fyra dagar med Äldstingen. Svarade inte i telefonen till slut. Orkade inte höra:
  "Men vaaaad gör du hemma"

  Ja vad gjorde jag hemma?
  Var tjock, otymplig och trött, trött, trött....

  SvaraRadera
 2. Förstår att det känns som en evighet, men det ÄR bara några dagar kvar (som mest...) tills ni får träffa er nya familjemedlem! Du fixar det!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du har fått ett "slutdatum" i alla fall. Unna dig massor av gott nu och ta riktigt väl hand om dig!

  SvaraRadera
 4. vad jobbigt. förstår att det känns tungt. skönt dock med ett datum ifall det inte startar av sig självt. lycka till!

  SvaraRadera
 5. Stackars dig! Jag förstår att du är hopplöst less nu. Kram kram Annica

  SvaraRadera
 6. Tack allihopa för era gulliga och uppmuntrande ord!!!! Det hjälper verkligen! :-)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!