söndag 19 april 2009

Tradera-aholic?

Har shoppat lite på Tradera under helgen. Lyckades kamma hem ett par trevliga plagg till Skruttan - mest för att ha som dagiskläder. Tradera är verkligen perfekt när man vill ha tag i lite billigare kläder, som är mer OK att "slita-och-slänga" med. Det bidde följande:
 • Grön luvtröja för 11 kr
 • Blå adidaströja för 2 kr
 • Rosarandigt set för 10 kr
 • Blårandig tröja för 5 kr
Ganska bra kap va?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Äum...glömmer du inte att lägga till frakten nu!??? Den får man aldrig glömma att lägga med, tycker man lurar sig själv annars. Men håller absolut med dig om att Tradera är underbart! =) //Maria

  SvaraRadera
 2. Oj, visste inte att man kunde få så billiga grejor. Kanske dags att skaffa sig ett konto =)

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt med dig, är ju som du vet värsta sortens tradera-oman. Är just nu inne i vääärldens traderaberoende. AT nästa? (Anonyma Traderianer)

  SvaraRadera
 4. Här är en till Traderajunkie!

  Bra att du påminde mig. Alice behöver också dagiströjor till extralådan.

  SvaraRadera
 5. Maria: Håller med om att man ska ta hänsyn till portot också - och det gör jag när jag budar. Men ibland får man också tag på något där personen bor i närheten och man kan hämta ut det där istället för att betala porto. Eller så har man vunnit flera saker hos en och samma och kan samfrakta = billigare...

  enligtemma: Gör det! Sen är du fast ;)

  Becca: Sign me up!

  Annica: Vassego! :)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!