torsdag 2 april 2009

Påskpyntat hemma

Japp, påskpyntet är nu framme. Lite härliga färger och lite mer vårlik inredning. Försökte fota lite, men det bidde inte så värst bra... Men jag slänger in fotot ändå och försöker förklara.Vid köksbordet har vi en grupp galna och färgglada tuppar i metall samt ljushållare i samma stil - alla sittandes på en (såklart!) gul duk. Till det har vi självklart påskservetter till Skruttans stora glädje. Eftersom vi har två katter som älskar att riva runt i påskris och busa med fjädrar, håller vi oss till att pynta ljushållaren i fönstret med små ägg .

I vardagsrummet har jag hängt upp nya gardinerna, ställt fram en tupp i fönstret och slängt ut lite mysiga påskdukar. I det fönstret hamnade även Skruttans bidrag till påskpyntet - en tallrik med fjädrar och en kyckling som hon pysslat till på dagis. Visst är den söt? I bokhyllorna har de afrikanska noshörningarna etc fått ge vika för ett par hönor och tuppar till. Och i andra fönstret hamnade påskkärringen.

Sedan finns det lite till som ej hamnade på kort: söta små kycklingar i Skruttans rum, påskhandduk och matchande grytlappar i köket och en påskdisktrasa (!). Jorrå, nu är det påsk minsann hos den påskgalna gravida kvinnan! Kan man skylla denna hysteri på hormoner, förresten?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Man kan skylla det mesta på hormoner, bra va! :-D

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig på att pynta jämt. Här har vi inte en endaste liten kyckling...

  SvaraRadera
 3. Frostrosor: Låter toppen :D

  Magda: det är nog för att jag tycker att det är lite kul också... Och så gillar V det med förstås ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!