fredag 24 april 2009

Fotona är här!!!

Vi var hos en fotograf för att fota min mage med Knyttet i samt hela familjen i början av april. Det blev en helt fantastisk dag med många glada skratt. Fotografen heter Eszter Simone, och hon är helt underbar! En mer kreativ och engagerad människa får man leta efter. Jag kan varmt rekommendera henne till er som bor i Stockholmstrakten. Om ni är intresserade kan ni kika in på hennes hemsida och i hennes blogg.

Och i början av veckan kom fotona. Hela familjen är otroligt nöjda med både själva fotograferingen och de färdiga bilderna!!! Fotona är toppenfina, och vi kommer att ha jordens beslutsångest när vi ska välja ut vilka vi vill förstora! Och det är många att välja mellan - vi fick 230 st kort på CD!

Jag rekommenderar verkligen andra gravida att göra detta - det är ett minne för livet!!! Och om du inte är gravid, ta med hela familjen istället och ta en ordentlig fotosession - ni lär få lätt att fixa födelsedagspresenter och julklappar till mor- och farföräldrar närmaste året .

Fotograferingen skedde i en studio hemma hos Eszter, och vi fick posera hej vilt både allihopa tillsammans, bara jag och Pappersgubben, Pappersgubben och Skruttan, jag och Skruttan och bara jag och Knyttet. Dessutom tog hon en del lite mer avklädda bilder på magen och mig, men de behåller jag privata . Några av de övriga bilderna tänkte jag i alla fall visa er - i form av en scrappad layout nedan.
Klicka på bilden för att se en förstoring


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder! Vad fina ni är allihopa!

  SvaraRadera
 2. underbara bilder! SÅ fina. Kan tänka mig att du är nöjd med de andra med.
  Tack för att du delade med dig.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Åh vilka underbara bilder! Och ni är så fina allihop!

  SvaraRadera
 4. Tack för alla fina kommentarer!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!