söndag 1 mars 2009

Shopping - riktiga fynd!

Som jag skrev tidigare var jag på klädbytardagar igår. Det innebär helt enkelt att folk säljer av sina begagnade barnkläder (och leksaker etc), och man kan gå omkring och fynda för fulla muggar. Jag fick tag på en massa saker till toppenpriser - både till Knyttet och Skruttan. Jag och Magda knatade väl runt i 1,5 timme, och vi lyckades båda komma därifrån med två stora kassar vardera

Det här fyndade jag...
 1. Till Skruttan: beige sommarbyxor, beige tights, randiga tights, ceriserosa leggins, vita finstrumpbyxor med hjärtan, röd tunika med blå kantband (Lingon & Blåbär), röd T-shirt med nyckelpiga, grå-lila-rosa-randig tröja, turkos stickad kofta med vita detaljer, orange solhatt och slutligen en röd plyschklänning (P.O.P - bara 15 kr!)
 2. Till Knyttet: söt vit mössa med gröna nallar, set med gul-vit-randig body och matchande mössa, grön-vit-randiga plyschbyxor (Kallikå - bara 5 kr!), grön body med svarta detaljer och svarta myror på rumpan (Snoffs), set med randig body med Snobben och matchande mössa, bruna byxor med blå ränder, blå-vit-randig body, kortärmad blå-vit-randig body med gult kantband, vit body med nallar (P.O.P - bara 10 kr!), vit body, ljusgrön body och slutligen set med ljusgröna plyschbyxor och randig tröja med groda på magen.
 3. Leksaker till Skruttan: en hel ask med pärlor, två roliga och rätt kluriga pussel och slutligen stickat set med kläder till hennes docka.
 4. Present (ej med på bild) till systerdottern Amina
För allt detta gav jag endast 360 kr - det kallar jag definitivt fynd!!! Det känns bra att handla second hand - det är både billigare och mer miljövänligt! Och man kan hitta riktigt fina kläder. Och en del skit - men den är det ju bara att låta bli . För er som aldrig varit på klädbytardagar - gå in på kladbytardag.nu och kolla upp var er närmaste finns. Och gå dit och fynda, samtidigt som du gör en stor insats för miljön och din egna ekonomi.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

7 kommentarer:

 1. Åå va kul med en massa fynd.
  Var det samma klädbytardag som vi var på förra året?
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Härligt med att få fynda!
  Önskar att det fanns fler "klädbytardagar" runtomkring här jag bor. Men jag får trösta mig med tradera...

  Ha en fin söndagkväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. ja där kan man verkligen snacka om fynd :)

  SvaraRadera
 4. Härligt att kunna shoppa loss för liten peng! Själv är jag Traderajunkie.

  Vet du könet på bebisen i magen? Inte för att inte tjejer kan ha blått och grönt. Jag bara undrar nyfiken som jag är!

  SvaraRadera
 5. Jenny: jepp, det var det - och den här gången hittade jag mycket mer än förra (uppenbarligen :D)

  Elin: Tradera är en bra ersättning ;)

  Annica: Nope, inte en aning om vad det är. Men jag gissar på kille - utan att ha några som helst belägg för det, mer än ren intuition :D

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!