fredag 27 mars 2009

Marskatt

Lilla kissen - Athena - har hamnat i tonåren. Det innebär ett ständigt jamande, vilket låter lite som en blandning mellan en ledsen bebis och en skadeskjuten katt. Det ständiga jamandet uppkommer oftast på natten.

Stora katten är lite sur. För det första fattar han inte varför lilla kissen går omkring och åmar och kråmar sig hela tiden. Dessutom luktar hon visst lite skumt - så han måste nosa henne i häcken stup i ett. På allt det här låter lilla kissen, som om hon ska spy hela tiden. Stora katten är förvirrad - stackaren är ju kastrerad, och fattar inte ett vitten av detta . Och så har hon hållit honom vaken hela natten. Behöver jag tillägga att stora katten sover nu?

Självklart vaknade även jag och Pappersgubben stup i ett i natt och trodde att det var Skruttan som vaknat. Men det var bara lilla kissen, som trånade efter en redig katthanne... Behöver jag tillägga, att jag ska gå och sova middag nu?

Update: För er som inte är så insatt i katters liv och leverne - lilla kissen har alltså börjat löpa...Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

 1. vad härligt för er. ;)
  Vår lilla donna är tack och lov för liten så hon har inte börjat än. Ska vi byta katt inatt? :P

  SvaraRadera
 2. Karin: för all del - om du söker en sömnlös natt :D

  SvaraRadera
 3. Ni får ta och kastrera henne. Hon kommer att må så mycket bättre efter det, och ni med... ;)

  Förresten, vilken härlig förlossningsberättelse!

  Michaela

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!