tisdag 3 mars 2009

En ny grej?

Pappersgubben har fått dille. På pajer. Inte matpajer - utan söta och smaskiga pajer. Det började med att han gjorde en chokladkolapaj till sitt jobb som vart väldans populär. Det tog visst skruv. Efter det har han provat ett antal olika kolapajer - både vanlig kola och choklad. Och jag tackar och tar emot .

Hans experimentslusta har inte stannat där. Nej, nu är det annan fyllning som gäller. I lördags gjorde han en blandning av hallon, blåbär och muscvadosocker som fyllning. Denna paj fick även Magda med familj testa. På söndagen var det återigen dags. Babbelmamman (mor min), bonuspappan Handyman, syster Dagisfröken och syster Mini-Me kom på besök. Självklart ville Pappersgubben återigen baka en paj. Den här gången freakade han ur ordentligt och fyllde pajen med hallon, ananas och mango . Men vi åt och var nöjda! Hittills har favoriten varit hallon- och blåbärspajen. Men det ska bli spännande att se vad han hittar på nästa gång...

Fast nu kanske det är dags för något annat fikatillbehör, älskling?


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

 1. Stackars dig som måste äta så mycket paj;)

  SvaraRadera
 2. Jag tar gärna en choklad och kola paj nästa gång, tack =P Hallon/Blåbärspajen var ju grym!

  SvaraRadera
 3. Annica: visst är det? :D

  Magda: D hälsar att det ska han nog kunna ordna ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!