Minihamburgare med pommes och fräst champinjon- och spenatröra 4 port

pommes strips
500 g köttfärs
2 st vitlöksklyftor
1/2 dl grädde
salt & peppar
paprikakrydda
1 st stor burk champinjoner
fryst bladspenat
1 dl matlagningsvin
ketchup
Blanda färsen med hackad vitlök, grädde och kryddor. Forma små hamburgare. Stek minihamburgarna i smör. Släng samtidigt in pommes i ugnen. När hamburgarna är klara, tag ur dem ur stekpannan, och häll istället i champinjoner och spenat. Krydda med lite salt och peppar samt ketchup. Tillsätt vinet och låt det hela puttra ihop. Servera allt tillsammans och njut!

Läs även andra bloggares åsikter om mat, recept, middag, matlagning, hamburgare, enkelt
Gudars så gott det såg ut!
SvaraRaderaHär sitter jag utsvulten och dreglar;)
Jag måste tydligen banta säger doktorn!
Har aldrig kommit på att testa spenat och champinjoner! Men det verkar ju fungera! Hoppas att allt är bra med dig och magen!
SvaraRaderacoolbettan: Det var verkligen supersmarrigt! Och faktiskt inte så onyttigt - man kan ju tex byta ut pommes mot något nyttigare, tex hemgjorda klyftpotatisar ;)
SvaraRaderaFrostrosor: Det funkade riktigt bra med champinjoner och spenat. Att det blev just den kombinationen, var för att det var det jag hade hemma i grönsaksväg just då :D