måndag 23 mars 2009

Bokat!

Nu har jag äntligen lyckats komma till skott och boka en fotosession med mig, magen, Skruttan, Pappersgubben och en fotograf. Jag ville så gärna ta ett sådant där vackert gravidfoto, när jag var gravid med Skruttan. Men det bidde liksom aldrig av. Eftersom det här antagligen är sista gången jag är gravid, bestämde jag mig för att jag ska få till en fotografering den här gången.

Jag har hittat en fotograf, som verkar toppentrevlig, och nu har vi bokat datum. Hon kommer att fota mig och magen i hennes studio, då man har möjlighet att leka lite mer med bakgrunder etc. Sedan kommer hon också att ta några kort med hela familjen tillsammans. Min tanke är nämligen att jag ska få ihop några riktigt snygga/vackra och stilrena foton, som jag sedan kan framkalla fotona i svartvitt på canvas och sätta upp i sovrummet.

Jag tycker att det är vackert med en gravid kvinnokropp i svartvitt. Och man behöver ju faktiskt inte avslöja "allt", utan kan göra fotona riktigt vackra och "rumsrena". Och även om man inte känner sig som den vackraste flodhästen just nu, så kan även Photoshop göra underverk


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. det är nog jättekul att ha sen då gravida kvinnor är vackra. Även om du kanske känner dig lite flodhäst-aktig. Och som du säger bilden kan bli vacker och behöver absolut inte bli vulgär.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Du kommer inte att ångra dig! Jag har förevigat magen under bägge mina graviditeter och är så lycklig över fotografierna.

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli kanon! Min mage blev randig av bristningar så det kändes inte så roligt =)

  SvaraRadera
 4. Jag har knappt några magkort alls sen jag väntade Lillan. Tredje och sista barnet. Det ångrar jag nu. Som Karin säger, även fast man inte känner sig så fin med stormagen så är det roligt att ha kvar sen.

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt! Jag ångrar verkligen att jag aldrig fick tummen ur någon av gångerna. Hoppas du får fina bilder!

  SvaraRadera
 6. Karin: Tack!

  Frostrosor & Annica: Jag håller med - det ska verkligen bli kul att ha som minne!

  Sus: Det är därför photoshop är så bra ;)

  Becca: Ja, jag är glad att jag verkligen lyckats boka in något den här gången - det är ju så lätt att det rinner ut i sanden :)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!