tisdag 17 februari 2009

Toaletten

I lördags morse vid 9:30-tiden vaknade Pappersgubben av något ljud i badrummet. Någon höll på med toalocket. Pappersgubben muttrade något om katter och lite andra ord, och gick upp.

Vad han fann? Inte var det katter i alla fall! När han kommer in i badrummet sitter där Skruttan och säger: "Jag har kissat!". Hon hade vaknat på morgonen, känt att hon var kissnödig och gått in i badrummet. Där hade hon lagt upp sin lilla ring på toasitsen, tagit fram sin lilla pall för att komma upp och sedan satt sig och kissat. Gissa om det var två föräldrar som växte minst tre meter!!! Vi är så stolta över vår lilla Skrutta!

Hon har varit blöjfri på dagarna en längre tid nu, och för ett tag sedan började vi även ta bort blöjan på natten. Och det gick supersmidigt! Fast några olyckor i sängen har det såklart blivit - även om de inte är många alls. Men nu verkar hon till och med gå på toan själv på morgonen - och det är ett jätteframsteg för Skruttan och en lättnad för två helglata föräldrar


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig syn. Va duktig V är.
  Skönt när de kommer på att de faktiskt kan gå på toan själv.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snacka om "kan-själv"-mentalitet.
  Vad duktig hon var. :D

  SvaraRadera
 3. Barn har så många egna metoder så man blir full i skratt! Snacka om kreativa små varelser ;)

  Kan absolut förstå att ni är stolt. Att dom blir blöjfri ÄR en stor grej :)

  SvaraRadera
 4. Karin: Jodå, den mentaliteten förekommer ofta hos damen här hemma :D

  Elin: Visst är det stort! Och skönt ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!