onsdag 11 februari 2009

Att orka

Att vara gravid är inte alltid enkelt. När jag var gravid med Skruttan mådde jag hyfsat bra. Orkade med liksom. Men alla graviditeter är inte likadana- det är den här graviditeten ett levande bevis för! Jag har generellt mått mycket sämre den här gången. Först kom illamåendet mycket tidigare. Sedan var det tiotusenfalt mycket kraftigare. På det hade jag en massa migrän - mycket oftare och längre än förra gången. Men när illamåendet slutligen la sig i vecka 20, tändes hoppet lite. Jag mådde sakta bättre. Men nu vänder det igen. Jag blir trött av ingenting. Orkar liksom inte med. Att jobba en vanlig arbetsdag är jättejobbigt. När jag kommer hem är jag helt slut! Har en massa sammandragningar och magen känns hård nästan hela tiden.

Ska försöka få till en träff med MVC så snart som möjligt och diskutera en eventuell deltidssjukskrivning - för en sak är säker - så här kan jag inte fortsätta!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. nej du måste ju orka ta hand om dig själv och knyttet i magen.

  SvaraRadera
 2. Ojdå, sammandragningar är ett tecken på att man ska varva ner! Hoppas du får till en sjukskrivning snarast! Sköt om dig! KRAM

  SvaraRadera
 3. Usch det låter inget skoj. Hoppas att läkaren tycker samma som du. Lycka till kram

  SvaraRadera
 4. Nä, ta hand om dig och magen nu!!
  Träffade en blivande mamma som fyller 40 nu. Det var inte riktigt lika lätt denna gången som då hon var 25 och pigg. Men svårare att acceptera att hon faktiskt måste vara hemma. Lyssna på kroppen! Den är oftare klokare än skallen =)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!