måndag 26 januari 2009

Nya leksaker

I lördags körde vi en heldag. Tills vi storknade. Vi åkte bland annat till IKEA. För er som inte har koll på det - det var lönehelg i helgen. På IKEA-språk innebär det massor med folk. Ett fullproppat garage. Barnfamiljer så långt ögat når. Helt enkelt kaos! Och så vi. Men vi tog det lugnt. Stannade till på barnavdelningen. Lät Skruttan busa i lekhörnan en stund. Stärkte oss med kaffe/te och chokladboll. Strosade lite, men följde ändå vår lista. Fast lite avvek vi... Hittade nämligen ett jättesött tallrikset och bestick till Skruttan. Och jag kunde inte låta bli. Hon älskar nämligen att laga mat och duka åt oss. Sedan dess har denna servis och besticken serverat oss mången middag (på bara två dagar)!

Innan IKEA tog vi in på Rusta. Hittade en schysst ryamatta för bara 500 kr - som passade oss perfekt! När vi ändå var där och kikade hittade jag en bilmatta till Skruttan också. Jag har kikat på bilmattor till henne, men inte hittat någon som fallit mig i smaken. Men nu stod den där, som en uppenbarelse. Och bara 99 kr! Jag gillar att det faktiskt står text på svenska, samt att den har härliga motiv! Visst är den mysig?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Det var en fin matta, vår gamla bilmatta från Ikea åkte ut nyligen. Kanske skulle man kika på den där...

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!