fredag 23 januari 2009

Gravidyoga

Innan jag kom hem igår roade jag mig med att gå på ett pass gravidyoga. Gick det även när jag väntade Skruttan, och tyckte att det var helt OK. Dock var det lite flummigt stundtals för mig... Den här gången valde jag gravidyoga i annan regi - via Yogahuset. Mycket bättre. Mer inriktat på andning och förlossningsförberedelse. Precis det jag behöver. Jag har nämligen ett stort problem när jag får ont - jag slutar andas! Inte helt smart kan man tycka... Saker blir liksom snäppet värre om man inte andas. Så nu ska jag banne mig lära mig att andas ordentligt! Yogapasset var superbra och ledaren var inte alls lika flummig, som förra gången. Härligt att få chans att träna lite - det har inte blivit mycket av den varan under den här graviditeten...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Jag har funderat på att gå på vanlig yoga, men vet liksom inte hur det är eller så... Har du några tips? :)

  SvaraRadera
 2. Jag är också gravid, har funderat länge på det där med gravid yoga.
  Kanske borde prova det, om det var bra? :)

  SvaraRadera
 3. Jennifer: Yoga är en mildare form av träning samtidigt som det är en möjlighet till avkoppling och tid för sig själv. Ibland kan det kanske kännas lite flummigt, men om man bara kan se förbi det så är det en skön träningsform. Dock skulle jag nog komplettera yoga med någon lite "hårdare" träning, typ spinning, bodypump eller aerobics.

  Malin: svarade dig på din blogg ;)

  SvaraRadera
 4. Jag yogade både innan och under min graviditet. Något som jag starkt rekommenderar. Just andningstekniker hade jag stor nytta av underr förlossningen. Lycka till!
  Ps. Jag är sjukt glad och stolt över att få ha en av dina favoritbloggar. Tack! Ds.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!