torsdag 8 januari 2009

Fynd!

När Skruttan var nyfödd sov hon i en vagga, som min morbror byggt själv. Den är jättefin och har fungerat alldeles utmärkt till henne. Tyvärr kan vi inte ha den till Knyttet. Syster Hund ska nämligen ha sitt första barn i början av februari, och har därför första tjing på vaggan. Jag har ju liksom använt den en gång. Därför måste vi ha tag i något att sova i till Knyttet. Eftersom jag tyckte att det var så suveränt med vagga, så vill jag ha en sådan till Knyttet också. Perfekt till lite griniga bebisar som inte vill somna!

Vi har jagat en tid på Blocket, men inte direkt hittat någon vi gillat. Men idag fanns den där - annonsen som liksom talade till oss. En söt, vitlackerad och gammal vagga med patina till endast 350:-. Det kan man bara inte motstå! Jag ringde genast upp och en kort senare var vi en vagga rikare, och Knyttet har något att nanna i när h*n kikar ut till våren!

Visst är den fin?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Superfin!
  Min pappa gjorde en vagga åt mina barn.
  Den är gjord av gamla träbänkar från en kyrka i Hälsingland.

  SvaraRadera
 2. Sus: Åh, vad mysigt!!! Snacka om nostalgi!!!

  SvaraRadera
 3. Jättefin ;-) Inte så vanligt längre men sååå himla fint!! Kul att jag hitta din blogg, kanske vi kunde lägga till varandra över bloglovin? :-o Ha en bra dag!!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!