tisdag 9 december 2008

Säg "Hej!" till Knyttet

Igår var vi på rutinultraljud och kollade in Knyttet lite närmare. Knyttet var väldigt medgörligt och lade upp sig på bästa sätt. Barnmorskan kunde lätt komma åt att mäta alla de viktiga mått hon behövde och lite till. Det visade sig att Knyttet mår alldeles utmärkt och ser ut att vara i god fysisk form. Allt var helt enkelt toppen med den lille i magen!

Knyttet var lugn och metodisk och verkade rätt så eftertänksam - en egenskap h*n har från far sin. Dessutom verkade h*n väldigt vig - en egenskap Knyttet definitivt inte har från far sin! Knyttet lyckades ligga helt dubbelvikt hela tiden med fötterna ända uppe vid huvudet - gör om det om ni kan

Jag fick också en förklaring till varför jag ännu inte känt de där "riktiga" sparkarna. Moderkakan ligger nämligen i framvägg, och dämpar därför sparkarna. Med Skruttan låg moderkakan aldrig "i vägen", och därför kände jag ordentliga sparkar kring v 20 (jag är nu i v 19). Vi fick också ett beräknat förlossningsdatum och det är den 7 maj - precis som jag räknat ut. Vi måste helt enkelt ha varit väldigt bra på att pricka rätt dag

Eftersom Knyttet var så lugn och visade upp sig ordentligt, fick vi några riktigt fina foton på både händer, fötter och huvud. Jag gjorde en snabb scrap av fotona - så här har ni det lilla livet i egen hög person:
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

10 kommentarer:

 1. Hej Knyttet!
  *vinkar frenetiskt*

  SvaraRadera
 2. Åh så söt =)H*n ser ut att trivas fint.

  SvaraRadera
 3. Tjohoo Knyttet. Vilken duktig bebis du är som visar dina päron dina händer mm. Jättefina bilder.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt! Vilka bra bilder det blev. :) Våran vilding ville inte vara lika medgörlig och envisades med att vända bort huvudet så fort hon skulle ta kort. Hehe.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin scrap du gjort! Kollade ni könet?

  SvaraRadera
 6. Hej "Knyttet"!
  Vad fin du är och vilken fin scrap mamma gjorde åt dig.

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder! Lyx att få såna :-) Kram!

  SvaraRadera
 8. Tack för alla fina och goa kommentarer!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!